perjantai 17. huhtikuuta 2015

Puunkaadot pihapuiden kaadot oksajätteen käsittely Tampere, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Vesilahti, Kangasala, Akaa, Nokia, Pirkanmaa talousalueella. Mitä huomiodaan hintaa määritettäessä?

Puunkaadot pihapuiden kaadot oksajätteen käsittely Tampere, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Vesilahti, Kangasala, Akaa, Nokia, Pirkanmaa talousalueella. Mitä huomiodaan hintaa määritettäessä?

Tiedustelut ja tilaukset ensisijassa sähköpostilla:
Talonmiespalvelu@gmail.com

Puun korkeus, rungon halkaisija (yletytkö halaamaan puuta ja koskettamaan kädet yhteen toisella puolella?), latvaisuus (montako haaraa latvassa on), kuinka monta puuta kaadetaan, onko lähistöllä rakennuksia, sähkölinjoja, istutuksia, katoksia tai muita varottavia alueita, vaikuttavat siihen, mitä puunkaato Tampereella maksaa vai pitääkö tilata erikseen nostolava vai kiipeilykaato (kiipeilykaatoihin annan oman suositukseni)




  

Pihapuiden, pihakoivujen, pihakuusien kaatosahana on Stihl MS 441 C-M. Ostettu Tampereen Uittokalustosta 7.4.2015. Voimme todeta, että Stihlin moottorisaha toimi ja on toiminut moitteetta ja kiitettävästi








Taloon päin kallellaan olevien pihapuiden kaadoissa jos mahdollista niin hyvä käyttää konevarmistusta, jottei talo saa kolhuja

Kiitämme tukkikourakuskia ja nostolavamiestä pihapuiden kaatojen varmistuksista









Kun puussa on hyvin suuria oksia ja se on lähellä rakennusta, hinta on yleensä korkeampi. Tällaisessa tapauksessa oksat lasketaan alas ja puu kaadetaan ylhäältä alaspäin kiipeilykaatona. sen saavat tehdä muut, en minä. Annan tarvittaessa yhteystiedot ko tapauksessa.

Ajoituksen merkitys puunkaadon hintaan liki olematon

Puunkaato Tampere Pirkanmaa alueella vuodenaika ei ole merkittävä, toki lehtipuiden puunkaadot helpompaa oksien käsittelyn kannalta lehdettömänä aikana. Työntekeminen helpottuu ja näkyväisyys parempi työturvallisuudenkin kannalta

Kun haluat suojella pihaasi nurmikkoasi, tilaa puunkaato Tampereella Nokialla Pirkkalassa Lempäälässä etc Pirkanmaalla tammikuun loppupuolelta huhtikuun alkuun mennessä, jolloin maa on yleensä vielä jäässä tai lumen peitossa. Suorissa kaadoissa lumi ja jäinen maa estävät nurmialueen rikkoutumista puunkaadon vuoksi.

Mitä puunkaato Tampere palveluun sisältyy?

Kysyessäsi tarjousta annamme perushinnan kahdesta vaihtoehdosta: Puunkaato suoraan tai puunkaato lavakaatona. Kiipeilykaadot jätämme toistaiseksi toisille. Kaatotapa valitaan olosuhteiden mukaan.(Onko tilaa kaataa suoraan vai ei?)

Tiedustelusanne / tilauksessanne määritelkää mitä haluatte? Esim. puunkaato, pätkiminen, karsiminen, kantojyrsintä, puun klapitus polttopuuksi, klapien pinoaminen, oksien ja risujen poisvienti tai haketus paikan päällä. 

Esimerkkejä hinnoista:

Pätkiminen / puiden karsiminen 35 euroa + alv per puu
Klapitus 65 euroa - 150 € / puu + alv
Kantojyrsintä alkaen n. 100eur (Annamme yhteystiedot )
Puiden pinoaminen / oksien poisvienti 50€ alkava tunti
oksien haketus 65 eur+alv/tunti
Suuren puun kaato tapauskohtaisesti hinnoitellen

Yleensä puut ovat noin 20-25 metriä korkeita. Jos sinulla on suuri puu Tampereella, joka täytyy kaataa, tarvitaan puunkaadossa kiipeilykaatoa tai nosturia. Yhden puunkaato nosturilla maksaa alkaen 350 eur +alv. Jos sinulla kaksi kiipeilykaatoa vaativaa puuta, kiipeilykaatona suoritettu työ saattaa tulla edullisemmaksi kuin nosturityönä tehty kaato.

Kaatuneen puun poisto

Toivottavasti sinulla on vakuutus myrskynkaatojen varalle. Jos sinulla on ko. vakuutus, se todennäköisesti kattaa puunpoistamisesta aiheutuvat kulut. Jos myrsky on kaatanut puun rakennuksen päälle, se poistetaan nosturin avulla. Nosturityö on kalliimpaa, koska samalla tulee varmistaa, ettei tapahdu lisävahinkoja puuta poistettaessa. Kaatuneen puun siirto maksaa alkaen 700 - 1500 eur +alv / puu.

Oksien poistaminen ja poisvienti

Kun tarvitset muutaman oksan poistamisen puusta läheltä sähkölinjaa, energiayhtiön pitäisi suorittaa työ ilmaiseksi.

Kun haluat suuren määrän oksia ja risuja poisviedyksi, sinun tulee vuokrata siirtolava. Edullisinta on kantaa oksat ja risut itse siirtolavalle. Jos haluat yrityspalvelumme tekevän työn, siihen on kaksi vaihtoehtoa.


1. Haketamme oksat ja risut paikan päällä. Hake jää asiakkaalle.

2. Vuokraatte siirtolavan paikalle ja kannatte oksat ja risut sinne itse. (Annamme yhteystiedon mikä todennäköisesti teille edullisin lähialueellanne)

Kantojyrsintä, annamme yhteistyöverkostomme yhteystiedot ko hommaan. Monasti ihan turhaa kantojen pois, ne voi tarvittaessa mädättää pois naamioimalla ne kukkapenkeiksi tai jopa tuottamalla muurahaispesä kannon päälle, niin pieneliötoiminta vilkastuu piha-alueella.

Nostokonehinnoittelut eri paikkakunnilla vaihtelevat. Ei voi sanoa tarkkaa hintaa, ennenkuin tietää ajan ja tarkan osoitteen. Sesonkiaikana hintavaihtelu on tiedostettava 










Tässä on tarjousesimerkkivaihtoehtoja

Puunkaato Tampere Nokia Pirkkala Lempäälä Kangasala Ylöjärvi, etc omalta tontilta ja kaupungin lupa kunnossa puunkaatoa varten

Puiden kaadot

Koivu 175 -600 euroa riippuen millainen, mihin suuntaan, onko konkelossa jne

Klapityöt riippuen toki puiden koosta, harkitse kumpana otat, tuntityönä vai puukohtaisena?
Koivu 175 € + alv

Kaadettujen puiden pätkiminen ja karsiminen tuntityönä
35e/h + alv noin 2 tuntia / puu riippuen toki puusta
-----------------------------------------------------
Katso VIDEOT Look at VIDEOS puiden pätkinnästä:

-----------------------------

Erilaiset kaadot ja niiden palastelu vaativat erilaisia moottorisahoja, mikä sopii toiseen on toiseen soveltumaton:



---------------------------------------------- 


--------------------------------------------------

Haketustyöt

65€ / alkava tunti + alv, noin 4 tuntia

Työmatkat Tampereelta kilometrikorvaus 0.45€ / km menopaluu kunakin päivänä. Isommassa kohteessa jos majoitus niin ei tule matkakuluja niin paljon.

Kaikki muut työt tuntityönä. Hinnat viitteellisiä. Kukin homma tapauskohtaisena olosuhteiden mukaan:

Tehdyt klapit pinoon esim. 35 € + alv n. 2h työt tai esim. oksien siirrot. Asiakas säästää kun hän osallistuu pihahommiin ja pihatöihin apumiehenä ja yhteistoimintatahona

Kotitalousvähennysmahdollisuus


-----------------------------------------
Se on moro, uusia tilauksia sähköpostin kautta talonmiespalvelu@gmail.com - kiitos



http://pihakoivun-kaato.blogspot.com

----------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti